adverteren melisfrituur(.nl)

Hoe je het ook draait of keert, wachten is vervelend… Om die verloren tijd iets te veraangenamen krijgen onze klanten, terwijl ze wachten op hun bestelling, filmpjes te zien op verschillende monitoren. Tussen  die filmpjes door krijgt men uiteenlopende reclames te zien van bedrijven hier uit de buurt. Zo wordt een uitgebreid en wisselend publiek bereikt, waaronder ook veel Duitse gasten. Al deze advertenties zijn, met link, onderaan terug te vinden op deze pagina en de homepage. 

eerste jaar gratis!

Wilt u ook adverteren op deze manier, het eerste jaar helemaal gratis! Stuur uw advertentie in JPG formaat(min.1924x768) naar adverteren@melisfrituur.nl.

Na dat eerste jaar neem ik contact met u op. Bent u tevreden en wilt u dat de advertentie te zien blijft, dan zijn de kosten 19,95 per jaar excl. btw. Vindt u het genoeg na dat jaar, geen probleem, dan verwijder ik de advertentie weer. Geen contract, geen verdere verplichting.

werkwijze

Advertenties kunnen tussendoor altijd gewijzigd worden of heeft u bijvoorbeeld een evenement en wilt u daar ruchtbaarheid aan geven? Kwestie van bestand sturen en de volgende dag staat het erop (geen extra kosten).