Abraham Calandplein 4, Westkapelle

info@melisfrituur.nl

Vaste medewerker

Wij zijn op zoek naar een gezellige en gemotiveerde nieuwe collega. Ben jij een teamspeler en niet te beroerd de handen uit de mouwen te steken op de momenten dat dat nodig is, dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

Het werk houdt in alle voorkomende werkzaamheden die je vindt in een fastservice bedrijf. Denk aan bestellingen opnemen aan de kassa, bereiden van die bestellingen, verkoop van ijs ed. Naast deze werkzaamheden zorg je ook voor het aansturen van de overige medewerkers.  

Je werkt altijd in teamverband waar iedereen, als het druk is, zijn eigen taak heeft.

We zoeken een collega die gemotiveerd en stressbestendig is. Je kunt goed in teamverband werken, bent in staat om overzicht te bewaren en beschikt over goede sociale vaardigheden. Ervaring is leuk meegenomen, maar geen vereiste.

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract van 32 of 36 uur per week
  • Je komt terecht in een jong, gezellig en hecht team
  • Ook in het seizoen 2 vrije dagen
  • Goed salaris
  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen.

Heb je interesse en wil je het team versterken?
0118-572228 of mail: info@melisfrituur.nl

Delen op:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin